Vi har förtydligat hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer
Annons Innehåll från Mitsubishi

Laddad för succé – nu släpps nya hybrid-suven i Sverige

Från Mitsubishi
Inom kort lanseras en ny version av Mitsubishi Outlander Plug-In Hybrid i Sverige. Tillverkaren har varit trogen grundkonceptet, men har även implementerat en rad viktiga nyheter.
Inom kort lanseras en ny version av Mitsubishi Outlander Plug-In Hybrid i Sverige. Tillverkaren har varit trogen grundkonceptet, men har även implementerat en rad viktiga nyheter.

Med nya motorer, bättre räckvidd och smartare fyrhjulsdrift tar Mitsubishi sin hyllade suv Outlander Plug-In Hybrid till en ny nivå. Nu lanseras nästa generation i Sverige.
Det här är de viktigaste nyheterna.


Rätta artikel

Läs mer om nya Mitsubishi Outlander Plug-In Hybrid

En stor suv med generösa utrymmen för både passagerare, bagage och teknik som gör det möjligt att köra både på ren eldrift och med bensinmotor. När Mitsubishi lanserade Outlander Plug-In Hybrid skapades en ny nisch i bilvärlden och konceptet har visat sig vara ett framgångsrecept: Hittills har modellen sålts i över 100 000 exemplar bara i Europa.

  Mer kraft och längre räckvidd
Inom kort lanseras en ny version av Mitsubishi Outlander Plug-In Hybrid i Sverige. Tillverkaren har varit trogen grundkonceptet, men har även implementerat en rad viktiga nyheter. En av de viktigaste är en ny drivlina som gör modellen både starkare och snålare än tidigare.

De två elmotorer som är en del av hybridsystemet har uppdaterats och har fått en effektökning. Även batteriet har fått en översyn med en ökad kapacitet på 15 procent. Det betyder längre räckvidd på ren eldrift.

Bensinmotorn har bytts ut mot en helt ny Aktinsonmotor med 2,4 liters cylindervolym. Jämfört med den tidigare maskinen har den högre vridmoment, lägre ljudnivå och lägre förbrukning.

  Smartare fyrhjulsdrift
Mitsubishi Outlander Plug-In Hybrid har motorer på både fram- och bakaxeln. Det har gett ingenjörerna möjlighet att skapa ett effektivt system för fyrhjulsdrift som ger bilen både stabilitet och bra framkomlighet. I och med uppdateringen har systemet blivit ännu smartare och har fått fler körlägen som hjälper föraren att hantera olika typer av situationer och underlag. Här finns nu ett sportläge som ger bättre accelerationsegenskaper i låga och måttliga hastigheter och ett speciellt snöläge som innebär bättre grepp i kurvorna på snö och is och vid start från stillastående.

  Vridstyv kaross
I och med uppdateringen av Mitsubishi Outlander Plug-In Hybrid har karossen gjorts mer vridstyv. Detta bland annat tack vare strukturlimmade karosskarvar. Tillsammans med en förbättrad hjulupphängning är resultatet bättre vägegenskaper och lägre ljudnivåer i kupén.

 Designen har också fått en översyn inför lanseringen av den uppdaterade bilen. Här ser vi till exempel en ny grill, ny stötfångare fram, nya strålkastare och en ny standardmonterad bakspoiler. Även interiören har uppdaterats med bland annat nya skålade framsäten och en högkvalitativ skinnklädsel som finns tillgänglig till den högre utrustningsnivån.

 Nya Mitsubishi Outlander Plug-In Hybrid lanseras nu. Förmånsvärdet anges till 1 113 kronor per månad netto.

 Läs mer om nya Mitsubishi Outlander Plug-In Hybrid