Hoppa till innehållet
Annons Innehåll från Samsung

Här är Samsungs nya flaggskepp

Från Samsung

Med imponerande färgåtergivning och en bildkvalitet som anpassar sig efter ljuset i omgivningarna har Samsungs QLED-modeller länge ansetts vara ledande på marknaden. Med Neo QLED 8K har tekniken tagits till sin absoluta spets. 

– Inget kan längre störa TV-upplevelsen, säger Magnus Nilsson, produktchef på Samsung i Sverige och Norden

Läs mer om Neo QLED 8K

Nordiska hem designas ofta med stora fönster, ljusa färger och fasader vända mot solen. Skälet är enkelt – här uppe kan vi aldrig ta ljuset för givet.

När mörkret sänker sig fyller vi våra hem med ljus och eld i braskaminer och öppna spisar.

Vi tycker om ljusa färger, och mycket ljusinsläpp. Det är så vi vill leva och bo, och inte behöva möblera om eller dra för gardiner bara för att se på TV.

Det är alltså ingen slump att vi även väljer TV-apparater med förmåga att återge färger i alla scener, oavsett om de är mörka eller ljusa.

Med en smart fjärrkontroll, suverän färgåtergivning och hög upplösning är Samsungs QLED-modeller, med sina stora skärmar, som skräddarsydda för det moderna nordiska vardagsrummet.

Neo QLED 8K är Samsungs mest avancerade QLED 8K TV.

– Tack vare infinity screen och en bild som fyller 99 procent av skärmen suddas gränsen ut för var filmen slutar och verkligheten tar vid, säger Magnus Nilsson, produktchef på Samsung i Sverige och Norden.

Smälter in i rummet

Med Samsungs flaggskeppsmodell får du den ultimata kombinationen av design och teknik. En TV som smälter in, samtidigt som den bjuder på en upplevelse som tar över hela rummet. Neo QLED 8K imponerar både när du ser på film eller har den avstängd. TV:n kan monteras tätt mot väggen och tillsammans med en enda transparent kabel som leder både ström och data upp till TV:n ger den ett stilrent intryck.

Anpassar ljud och bild efter omgivningen

Quantum Matrix Technology Pro ser till att ljuset, tack vare ännu fler ljuskällor, kan kontrolleras med fantastisk precision – från djupaste svärta till den mest briljanta ljusstyrkan.

– På så sätt kan man uppleva kontraster på ett helt nytt sätt för en maximerad TV-upplevelse. Och med Neo Quantum Processor 8K anpassar ljud och bild efter omgivningen. Man kan helt enkelt glömma oljud och bländande sol. Inget kan längre störa TV-upplevelsen, konstaterar Magnus Nilsson.

Han poängterar att filmupplevelserna blir ännu starkare med kristallklar 8K-upplösning.

– Fler än 33 miljoner pixlar gör bilden så bra att den nästan slår verkligheten. Det känns nästan som att du vore där.

Läs mer om Neo QLED 8K