Vi har förtydligat hur vi behandlar personuppgifter och cookies.
Du följer nu ämnet: STOCKHOLMS STAD (sparas i Mitt DN)

Resa med vänner? Här är de bästa resmålen

Planerar du att resa bort med dina vänner – men har svårt att välja vart ni ska åka? Här är 8 fördelar med ett besök i fjällen – och verktygen för en lyckad skidsemester.

  Boka en vårweekend med guldkant

 Samla kompisgänget för ett par dagar i fjällen och kombinera fysisk aktivitet med massor av tid tillsammans. SkiStar har ett brett och varierat utbud av spännande skidbackar, boenden och en mängd aktiviteter på skidorterna Sälen, Åre och Vemdalen i Sverige, Hemsedal och Trysil i Norge samt St. Johann in Tirol i Österrike.

– Att ha en personlig tränare på gymmet har blivit allt vanligare och vi ser att trenden även kommer till fjällen. Det är populärt att boka en ”skid-PT”, få privat undervisning i skidbacken och uppleva direkt utveckling, säger Linda Morell, pr-chef på SkiStar.

Ni kan också bredda horisonten med tidig morgonskidåkning. Eller varför inte testa offpist-åkning. Det finns guider som både visar vägen och ger er de bästa tipsen.  

Vi har en rad unika skidupplevelser som passar perfekt för kompisgänget som vill få ut lite mer av skidresan, säger Linda Morell.

Alla SkiStars skidorter har både gourmetrestauranger, mysiga barer och caféer för alla plånböcker. Åre brukar kallas för en nöjesmetropol, och förutom härlig afterski är nio av deras restauranger listade i White Guide.

 –      Att kunna avsluta en aktiv skiddag med en gourmetmiddag i världsklass är en svårslagen semesterkombination, säger Niclas Sjögren Berg, destinationschef på SkiStar i Åre.

 I december står 100 nya toppmoderna lägenheter i Hemsedal redo för att ta emot de första gästerna. Perfekt för kompisgänget som har höga krav på boendet.

–      Med SkiStar Lodge Hemsedal Suites kan vi erbjuda precis det boende som dagens skidgäster efterfrågar, vilket är toppstandard med bekvämligheter och skidåkning bokstavligen utanför dörren, säger Kenneth Larsen på SkiStar Hemsedal.

 8 anledningar att besöka fjällen 

 –      Motion och härlig energi av skidåkning

–      God mat på exklusiva restauranger

–      Afterski med både musik och bra stämning

–      Shopping av hög klass

–      Härliga spa-behandlingar efter en dag i backen

–      Gemenskap – rymliga hus och stugor med utrymme för hela kompisgänget

–      Utveckling – bli bättre på att åka skidor.

–      Frisk luft!

Samla kompisgänget för ett par dagar i fjällen