Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer
Annons Innehåll från Slipp

Ny tjänst för kafé- och restaurangägare: Spara tid och öka lönsamheten

Från Slipp
Skräddarsydd tjänst för att underlätta vardagen för kaféer och restauranger. Lars Olsson är vd för Slipp Redovisningsbyrå.
Skräddarsydd tjänst för att underlätta vardagen för kaféer och restauranger. Lars Olsson är vd för Slipp Redovisningsbyrå.

Driver du eget i kafé- och restaurangbranschen, eller funderar på att starta?

Med en ny redovisningstjänst slipper du krånglig och tidsödande administration.

– Du kan sköta hela företaget i en app i mobilen. Samtidigt får du en dedikerad och personlig redovisningskonsult, säger Lars Olsson, vd för Slipp Redovisningsbyrå.

Testa Slipp – digital och tidseffektiv redovisning till ett fast månadspris!

Hantera kassan manuellt. Ta emot fakturor från leverantörer – vissa mejlar, andra skickar på posten – och betala. Papperskvitton, löneunderlag och engångsutgifter. Och sedan samla allt och leverera till sin redovisningskonsult.

Det är lätt att som kafé- eller restaurangägare drunkna i administration.

Nu erbjuder Slipp Redovisning ett skräddarsytt koncept för att förenkla och effektivisera vardagen för just kaféer och restauranger.

Digitalt och personligt

– Du får ett papperslöst och automatiserat flöde från kassa till lönehantering. Allt från kvitton till leverantörsfakturor sköts digitalt och löpande – medan du kan ägna dig åt din kärnverksamhet, säger Lars Olsson, vd.

Snabbväxande Slipp, som startade 2014, lägger stor vikt vid den personliga kontakten. Hos Slipp får du alltid en dedikerad redovisningskonsult som lär sig företaget.

– Redovisning handlar om förtroende, den personliga kontakten är A och O. Du kan chatta direkt i appen, ringa, mejla eller ses – vad som passar dig bäst.

Godkänn fakturorna med ett klick

Alla underlag som din redovisningskonsult behöver för bokföringen kan du hantera i mobilen eller datorn.

– I appen kan du fota av kvitton och skicka direkt till oss. Leverantörsfakturorna skickas via en unik fakturaadress direkt till vårt system, eller via foto i appen. Via bankintegrationer godkänner och betalar du dina fakturor med några få knapptryck.

Slipp ansvarar också för lönehanteringen om du har en mindre verksamhet.  Ambitionen är att integrera kassasystemet mot Slipp för att helt automatisera försäljningen.

– Har vi inte möjlighet att integrera kan de flesta system exportera SIE-filer till oss. Om den möjligheten inte finns fotas z-rapporten via vår app.

I paketet ingår samtliga årliga tjänster – som bokslut, årsredovisning och bolagsdeklaration.

Följ ekonomin i realtid

Tidsbesparingen är den stora vinsten, men Slipp vill också hjälpa sina kunder att utveckla företaget.

– Du får dagsaktuella pedagogiska grafer och diagram som ger en tydlig överblick över företagets ekonomi och utveckling i realtid. Det är bara att gå in i appen eller datorn och titta. På så sätt kan du vara proaktiv och snabbt rätta till problem innan de vuxit sig stora. Som under coronakrisen, då behövde många veta dag för dag hur försäljningen såg ut för att anpassa verksamheten.

Samarbete med Waynes Coffée

Det nya konceptet för kaféer och restauranger har Slipp tagit fram i samarbete med kedjan Waynes Coffée som anlitar Slipp för all redovisning.

– Som litet företag får du samma ”set up” som en stor kedja, vilket ger dig en riktigt vass tjänst till ett attraktivt pris.

Varför fast pris?

– Köper du redovisning per timme är det svårt att få överblick, plötsligt drar timmarna iväg en månad. Med ett fast pris har du koll och kan budgetera din kostnad.

Testa Slipp – digital och tidseffektiv redovisning till ett fast månadspris!

Det här är Slipp

• Slipp Redovisning jobbar 100 procent digitalt till fasta priser.

• Slipp startade 2014, växer snabbt och har idag 12 kontor runtom i Sverige, huvudkontoret finns i Hudiksvall.

• Slipps koncept för kaféer och restauranger är skräddarsytt för att underlätta vardagen och optimera lönsamheten för både små och stora företag i branschen.

• Slipp är partner till bland annat Martin & Servera, Leeroy och Personalkollen – några av Sveriges ledande aktörer inom segmentet kafé och restaurang.