Hoppa till innehållet
Annons Innehåll från Vetrik

”Det bästa är att allt är samlat på ett och samma ställe som rör mina katter”

Från Vetrik

Joakim Lundqvists äldsta katt Pixie har länge lidit av övervikt. Det var först när han började använda sig av företaget Vetriks app, VetrikFRIENDS, han såg en lösning på problemet.

– Det har varit smidigt att kunna följa viktkurvan och det är samtidigt lätt att se vilka foder vi har haft och vilka vi inte har provat. Det är också det lättaste sättet att hitta en expert och möjlighet att ringa eller ha ett videosamtal med en veterinär, säger han.

Läs om hur du kan ta vara på alla VetrikFRIENDS förmåner.

När Joakim Lundqvist kom i kontakt med appen VetrikFRIENDS var det första som slog honom att den kändes modern och var väldigt enkel att använda, trots att den har så många funktioner.

Han menar att det som skiljer VetrikFRIENDS från andra liknande appar som han har testat tidigare är att här finns allt man som djurägare behöver samlat på ett och samma ställe. Här samlar man all information och dokument om sina djur, man får  tillgång till loggbok, djurens egna kalender, fotogalleri och många fler funktioner.

– När man söker på experter så ser man vilka som finns i närheten av där man befinner sig. Min katt är lite kinkig när det gäller att klippa klorna, så jag har både sökt på någon som kan hjälpa mig med det och olika butiker i närheten där man kan köpa kattfoder och tillbehör, berättar Joakim Lundqvist och fortsätter:

– Pixie fick även en vårta vid morrhåren som började växa snabbt, då var ett videosamtal där jag enkelt kunde visa upp vårtan för att få veta om han skulle åka in till veterinären eller inte. Man vill ju inte åka in i onödan eftersom hon lätt blir stressad hos veterinären.

Pixies egen plånbok

En positiv överraskning Joakim fått med appen är att djuren har sin egen plånbok, där han själv och utomstående kan sätta in pengar till mina katter som blir husdjurets egna. Man kan sedan betala direkt i appen till allt som rör djuren tex veterinärvård eller saker till mina katter.

Det är en funktion som är bra både om man inte har koll på sitt bankkort eller om man är flera som har hand om samma djur.

– Min mormor är väldigt förtjust i våra katter och tycker om att ge dem presenter ibland. Då kan hon skicka in pengar direkt till katterna i appen, så kan man köpa leksaker eller betala foder där, berättar Joakim Lundqvist.

Lär dig mer om hur appen kan göra din vardag smidigare, både för dig och ditt djur.

Fakta:

Joakim Lundqvist är med i testgruppen för för VetrikFRIENDS och har fått testa kommande funktioner i appen.