Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer
Annons Innehåll från Wrebit

App-succén som hjälper småföretag: ”Jättekul”

Från Wrebit
Appen Wrebit lanserades 2016 och riktar sig till företag upp till tre anställda som omsätter max tre miljoner kronor årligen. I appen kan företaget sköta sin bokföring. Såväl fakturor, kvitton, moms och utlägg kan skötas via appen.
Appen Wrebit lanserades 2016 och riktar sig till företag upp till tre anställda som omsätter max tre miljoner kronor årligen. I appen kan företaget sköta sin bokföring. Såväl fakturor, kvitton, moms och utlägg kan skötas via appen.

De upptäckte att småföretagare ofta tycker bokföringen är krånglig – och kom på lösningen.

Nu använder tusentals svenska företag Wrebits app.

– Det känns jättekul att kunna hjälpa till, dessutom sparar appen tid och pengar till användarna, säger Evelina Parheden, marknadschef hos Wrebit.

Så enkelt är Wrebit – testa kostnadsfritt här

För många småföretagare är bokföringen en källa till stress och press – fakturor och kvitton ska regelbundet redovisas. Dessutom är redovisningsbyråerna ofta inte intresserade av att ha dessa företag som kunder, det är för tidskrävande helt enkelt. Hos redovisningsbyrån Wengbrand i Ulricehamn såg man problemen – och möjligheterna:

– Vi har en bakgrund som redovisningskonsulter och har genom åren sett många småföretagare komma in med sina högar och påsar med kvitton som måste sorteras inför redovisningen. Det tar tid från alla och kan lätt bli en stor utgift för ett litet företag, så vi började fundera på hur företagen enkelt kan göra det själva, säger Evelina Parheden.

Läser av kvitton på tio sekunder

Appen Wrebit lanserades 2016 och riktar sig till företag upp till tre anställda som omsätter max tre miljoner kronor årligen. I appen kan företaget sköta sin bokföring. Såväl fakturor, kvitton, moms och utlägg kan skötas via appen (se faktaruta).

– Förutom enkelheten så skapar den tid till kärnverksamheten. Att läsa av ett kvitto tar cirka tio sekunder, att skicka en faktura en minut. Det gör att administrationen inte blir en belastning. Dessutom får du en helt annan kontroll på företaget, du har alltid färska siffror. Tillgängligheten är en stor fördel, du kan bokföra och fakturera när som helst, var som helst.

Hur stora förkunskaper om redovisning behöver jag för att kunna använda Wrebit?

– I stort sett inga alls. Flödet är så enkelt att man inte måste ha koll på alla detaljer, där hjälper appen och dess artificiella intelligens till. Vi har även utförliga guider kring varje område inom redovisning som mindre företag har behov av.

Läs mer om Wrebit här

SÅ FUNGERAR WREBIT

• Hantera kvitton, utlägg, fakturor, momsredovisning, skapa/skicka kundfakturor m.m. Allt i samma app.

• Registrera dig nu och få första året gratis. Kostar vanligtvis 99 kronor i månaden inklusive support.

• Hela tjänsten är mobil och molnbaserad.

• Är helt kompatibel med alla redovisningsbyråsystem via SIE-fil.

• Har inga begränsningar för antalet fakturor/verifikationer.

Ladda ner på App Store  eller Google Play