Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2020-02-22 08:52

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/debatt/all-lagstiftning-anpassas-till-klimatpolitiska-ramverket/

DN Debatt

DN Debatt. ”All lagstiftning anpassas till klimatpolitiska ramverket”

För att integrera klimatpolitiken i alla politikområden kommer vi att att tillsätta en utredning för att se över all relevant lagstiftning så att det klimatpolitiska ramverket får genomslag, skriver Isabella Lövin (MP) och Ibrahim Baylan (S).
För att integrera klimatpolitiken i alla politikområden kommer vi att att tillsätta en utredning för att se över all relevant lagstiftning så att det klimatpolitiska ramverket får genomslag, skriver Isabella Lövin (MP) och Ibrahim Baylan (S). Bild: Vilhelm Stokstad/TT/Mickan Palmqvist

DN DEBATT 17/12. Regeringen presenterar nu, tillsammans med C och L, en klimatpolitisk handlingsplan som tar ett helhetsgrepp. Den övergripande ansatsen är att integrera klimatet i alla relevanta politikområden. Planen innehåller också 132 åtgärder, reformer och satsningar inom en lång rad politikområden, skriver Isabella Lövin (MP) och Ibrahim Baylan (S).

Detta är en låst artikel. Logga in som prenumerant för att fortsätta läsa. Logga in