Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2020-05-28 07:51

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/debatt/alliansen-kommer-att-lagga-ner-arbetsformedlingen/

DN Debatt

DN Debatt. ”Alliansen kommer att lägga ner Arbetsförmedlingen”

Det är uppenbart att vi står vid vägs ände och att de nuvarande strukturerna vare sig är anpassade för en modern arbetsmarknad eller för den typ av problem som vi står inför i dag, skriver allianspartiledarna.
Det är uppenbart att vi står vid vägs ände och att de nuvarande strukturerna vare sig är anpassade för en modern arbetsmarknad eller för den typ av problem som vi står inför i dag, skriver allianspartiledarna. Foto: Fredrik Sandberg/TT

DN DEBATT 4/4. En alliansregering kommer att lägga ner Arbetsförmedlingen i dess nuvarande form. Förmedlingen misslyckas med matchning och med att se till att den arbetslöse är aktiv i sitt jobbsökande och får rätt insatser. Genom att renodla myndighetsuppdraget kan den nuvarande trögheten brytas och matchningen förbättras, skriver alliansens partiledare.

Detta är en låst artikel. Logga in som prenumerant för att fortsätta läsa. Logga in