Hoppa till innehållet Ge oss feedback gällande tillgänglighet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2023-06-10 03:47

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/debatt/alliansen-ska-ga-till-val-med-gemensamt-valmanifest/

DN DEBATT

DN Debatt. ”Alliansen ska gå till val med gemensamt valmanifest”

Reforminriktade politikutvecklingsgrupper bör arbeta under mellanvalsperioderna även när vi åter är i regeringsställning. Arbetet bör vara mer frimodigt än i regerings- och riksdagsarbetets vardag, skriver artikelförfattarna.
Foto: Henry Montgomery TT

Samarbetet utvärderat. Vi omprövar nu vår politik enskilt i partierna, men vi ska också göra det gemensamt med sikte på nästa val. Det gäller särskilt för integration, migration, vård och omsorg, skola och bostäder. Sverige står inför ett mycket omfattande reformbehov, skriver allianspartiernas partisekreterare.

DIGITAL PRENUMERATION

Passa på!

Läs gratis hela sommaren.

Alla artiklar gratis fram till 31 augusti, sen för halva priset i ett helt år (endast 75 kr/mån). Därefter ord. pris 149 kr/mån. Ingen bindningstid. Säg upp enkelt online.

Genom att klicka på "Godkänn köp" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Dagens Nyheter är en del av Bonnier News AB, som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter. Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter.