Hoppa till innehållet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2022-08-12 20:22

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/debatt/alliansens-oansvariga-agerande-skadar-fortroendet-for-sverige/

DN DEBATT

DN Debatt. ”Alliansens oansvariga agerande skadar förtroendet för Sverige”

När man använder parlamentariska maktmedel är det också klokt om man i opposition inte gör det på ett sätt som man inte kan leva med även i regeringsställning, skriver Mikael Odenberg (M).
När man använder parlamentariska maktmedel är det också klokt om man i opposition inte gör det på ett sätt som man inte kan leva med även i regeringsställning, skriver Mikael Odenberg (M). Foto: Lisa Mattisson

Att kräva försvarsministerns avgång var alldeles för illa underbyggt. Konsekvensen blir att fokus flyttas från regeringens tillkortakommanden till det politiska spelet. Det är varken bra för Sverige eller för Alliansens trovärdighet, skriver Mikael Odenberg (M), tidigare försvarsminister.

DIGITAL PRENUMERATION

Passa på!

Läs DN gratis till 25 september!

Alla artiklar gratis fram till 25 september, sen för halva priset i ett helt år (endast 69 kr/mån). Efter kampanjperioden gäller ord. pris 149 kr/mån. Ingen bindningstid. Säg upp enkelt online. 

Genom att klicka på "Godkänn köp" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Dagens Nyheter är en del av Bonnier News AB, som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter. Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter.