Hoppa till innehållet Ge oss feedback gällande tillgänglighet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2022-09-24 18:50

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/debatt/amnesty-maste-aven-beratta-nar-ukraina-utsatter-sin-befolkning-for-fara/

DN DEBATT

DN Debatt. ”Amnesty måste även berätta när Ukraina utsätter sin befolkning för fara”

Amnesty har med sitt pressmeddelande som kritiserade Ukraina misslyckats med att nå ut med sitt budskap och det finns stor anledning till självkritik, anser Amnesty Sveriges generalsekreterare Anna Johansson.
Foto: Sebastian Kahnert

DN DEBATT NÄTEXTRA 12/8.

Opartiskhet är grunden för Amnesty International. När vi ser indikationer på att Ukrainas militära taktik äventyrat civilbefolkningens säkerhet måste vi offentliggöra slutsatserna. Men vi har misslyckats med att nå ut med vårt budskap och det finns stor anledning till självkritik, skriver Anna Johansson, generalsekreterare i Amnesty Sverige.

DIGITAL PRENUMERATION

Passa på!

Läs DN gratis till 27 november!

Alla artiklar gratis fram till 27 november, sen för halva priset i ett helt år (endast 69 kr/mån). Efter kampanjperioden gäller ord. pris 149 kr/mån. Ingen bindningstid. Säg upp enkelt online. 

Genom att klicka på "Godkänn köp" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Dagens Nyheter är en del av Bonnier News AB, som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter. Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter.