Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2020-06-06 04:37

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/debatt/andra-ej-i-klara-208-ocksa-vansterpartiet-ar-en-destruktiv-kraft-i-svensk-politik/

DN Debatt

DN Debatt. ”Också Vänsterpartiet är en destruktiv kraft i svensk politik”

Vänsterpartiet har drivit S kraftigt vänsterut och kräver nu ännu mer inflytande över S nästa mandatperiod i kraft av ökat röststöd, skriver Dan Olofsson.
Vänsterpartiet har drivit S kraftigt vänsterut och kräver nu ännu mer inflytande över S nästa mandatperiod i kraft av ökat röststöd, skriver Dan Olofsson. Foto: IBL

DN DEBATT 20/8. Sverigedemokraterna är ett bidragsparti med en orealistisk ekonomisk politik och kan beskrivas som ett omöjligt parti. Men också Vänsterpartiet är ett omöjligt parti. De vill ersätta konsumentmakt med ett politikerstyre uppifrån som ska styra vår produktion. Det är en illusion att tro att vår frihet ökar om man tar bort vår frihet att välja, skriver Dan Olofsson.

Detta är en låst artikel. Logga in som prenumerant för att fortsätta läsa. Logga in