Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2021-04-16 18:22

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/debatt/antalet-bedrageriforsok-mot-klarna-okar-dramatiskt/

DN Debatt

DN Debatt. ”Antalet bedrägeriförsök mot Klarna ökar dramatiskt”

Precis som med all annan brottslighet måste det ytterst vara samhället, med brottsbekämpande myndigheter och våra politiker i första ledet, som tar striden mot den organiserade brottsligheten, skriver artikelförfattarna.
Precis som med all annan brottslighet måste det ytterst vara samhället, med brottsbekämpande myndigheter och våra politiker i första ledet, som tar striden mot den organiserade brottsligheten, skriver artikelförfattarna. Foto: Thomas Winje Øijord/TT

DN DEBATT 25/10. Antalet bedrägeriförsök som vi hanterat hittills i år är fler än dubbelt så många som under hela 2017. Utvecklingen går i hög fart åt fel håll, och den måste bromsas nu. Samarbete och samordning är nödvändigt, och samhället kan inte vänta med att agera tills situationen är väsentligt värre än i dag, skriver företrädare för Klarna.

Detta är en låst artikel. Logga in som prenumerant för att fortsätta läsa. Logga in