Hoppa till innehållet Ge oss feedback gällande tillgänglighet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2023-09-25 14:50

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/debatt/arbetsformedlingen-star-infor-en-kraschlandning/

DN DEBATT

DN Debatt. ”Arbetsförmedlingen står inför en kraschlandning”

Det enda tydliga som har hänt sedan debaclet med M/KD-reservationen i december är en utökad anslagskredit. Det är ett mycket välbehövligt beslut, men helt otillräckligt, skriver artikelförfattarna.
Foto: Roger Turesson

DN DEBATT 16/3. Det är rätt att reformera Arbetsförmedlingen. Men finns inte budgeten, organisationen eller kompetensen på plats kommer det inte att fungera. Det är dags att göra halvhalt, tänka efter och göra om. Just nu är huvudscenariot att Arbetsförmedlingen kommer att kraschlanda, skriver fackordföranden Heike Erkers och Britta Lejon.

DIGITAL PRENUMERATION

Passa på!

Läs gratis till lucia.

Alla artiklar gratis fram till 13 december, sen för halva priset i ett helt år (endast 75 kr/mån). Därefter ord. pris 149 kr/mån. Ingen bindningstid. Säg upp enkelt online.

  • DN.Prio

    Dagligt nyhetsbrev med handplockad läsning

  • DN.se

    Obegränsad tillgång till alla artiklar på DN.se

  • e-DN

    Tidningen i digital version (Ingår första 30 dagarna)

Genom att klicka på "Godkänn köp" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Dagens Nyheter är en del av Bonnier News AB, som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter. Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter.