Hoppa till innehållet Ge oss feedback gällande tillgänglighet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2023-09-24 11:21

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/debatt/aterstart-av-hela-europa-kravs-for-aterstart-av-sverige/

DN DEBATT

DN Debatt. ”Återstart av hela Europa krävs för återstart av Sverige”

Vi välkomnar det återhämtningspaket som EU-kommissionens ordförande Ursula von der Leyen presenterade den 27 maj i syfte att mildra pandemins ekonomiska skadeverkningar i Europa, skriver artikelförfattarna.
Foto: TT

DN DEBATT 16/6.

Företag och fackföreningar: Vi uppmanar den svenska regeringen och riksdagen att anta en konstruktiv attityd till EU:s återhämtningspaket.

Det finns delar i EU-kommissionens förslag till återhämtningspaket som skulle kunna förbättras. Men vi menar att det är tillräckligt väl utformat och att det är avgörande att det kommer på plats snarast.

DIGITAL PRENUMERATION

Passa på!

Läs gratis till lucia.

Alla artiklar gratis fram till 13 december, sen för halva priset i ett helt år (endast 75 kr/mån). Därefter ord. pris 149 kr/mån. Ingen bindningstid. Säg upp enkelt online.

  • DN.Prio

    Dagligt nyhetsbrev med handplockad läsning

  • DN.se

    Obegränsad tillgång till alla artiklar på DN.se

  • e-DN

    Tidningen i digital version (Ingår första 30 dagarna)

Genom att klicka på "Godkänn köp" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Dagens Nyheter är en del av Bonnier News AB, som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter. Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter.