Hoppa till innehållet Ge oss feedback gällande tillgänglighet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2023-03-30 15:44

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/debatt/atta-av-tio-punkter-i-mps-valmanifest-pa-vag-infrias/

DN DEBATT

DN Debatt. ”Åtta av tio punkter i MP:s valmanifest på väg infrias”

Jag vill visa hur ett grönt samhälle är modernare, lönsammare, hälsosammare och skönare. Detta hållbara samhälle byggs nu steg för steg, av medborgare, företagare och politiker i samverkan, skriver Åsa Romson.
Foto: Nicklas Thegerstrom

Miljön först. Efter 1,5 år i regeringen är åtta av tio punkter om miljö och klimat i vårt valmanifest på väg att infrias, medan två av punkterna kräver mer för att gå i hamn. Det är mitt ansvar att politiken levererar i linje med de högt ställda förväntningarna. Och det är i resultaten som uppnås som jag hämtar mitt mandat, skriver Åsa Romson (MP).

DIGITAL PRENUMERATION

Passa på!

Läs gratis fram till midsommarafton.

Alla artiklar gratis fram till 23 juni, sen för halva priset i ett helt år (endast 69 kr/mån). Därefter ord. pris 149 kr/mån. Ingen bindningstid. Säg upp enkelt online.

Genom att klicka på "Godkänn köp" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Dagens Nyheter är en del av Bonnier News AB, som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter. Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter.