Hoppa till innehållet Ge oss feedback gällande tillgänglighet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2022-12-04 13:05

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/debatt/bjud-in-m-till-samarbete-med-s-c-l-och-mp-om-nasta-krispaket/

DN DEBATT

DN Debatt. ”Bjud in M till samarbete med S, C, L och MP om nästa krispaket”

Moderaterna har presenterat genomarbetade analyser på de problem vi nu står inför och kommit med ett antal goda förslag på statliga åtgärder för att möta dessa, skriver Annie Lööf (C) och Anders W Jonsson (C).
Foto: Ali Lorestani och Jonas Ekströmer/TT

DN DEBATT 6/4.

Annie Lööf (C) och Anders W Jonsson (C): Vi har noterat hur Moderaterna de senaste veckorna agerat ansvarsfullt och konstruktivt.

Därför vill vi att M bjuds in till gemensamma överläggningar med S, C, L och MP inför det nya ekonomiska krispaket som sannolikt kommer att behöva sättas in.

DIGITAL PRENUMERATION

Missa inte!

Läs DN gratis fram till mars 2023.

Alla artiklar gratis fram till 28 februari 2023, sen för halva priset i ett helt år (endast 69 kr/mån). Efter kampanjperioden gäller ord. pris 149 kr/mån. Ingen bindningstid. Säg upp enkelt online.

Genom att klicka på "Godkänn köp" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Dagens Nyheter är en del av Bonnier News AB, som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter. Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter.