Hoppa till innehållet Ge oss feedback gällande tillgänglighet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2023-09-24 11:40

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/debatt/byt-coronastrategi-och-isolera-bara-utsatta-riskgrupper/

DN DEBATT

DN Debatt. ”Byt coronastrategi och isolera bara utsatta riskgrupper”

Personer i riskgrupper måste i möjligaste mån undvika kontakt med personer som kan vara smittade. Här har samtliga i samhället ett ansvar, men det är också viktigt att ha verktyg för att kunna avgöra vilka som är smittade eller har varit smittade, skriver artikelförfattarna.
Foto: TT

DN DEBATT 28/3.

Forskare knutna till Science for life laboratory: Med en snabb uppbyggnad av covid-19-diagnostik kan vi välja en alternativ strategi.

En strategi där riskgrupper skyddas från smitta och majoriteten av befolkningen tillåts att försiktigt gå tillbaka till det normala. Vi kan inom kort ha en diagnostikplattform uppsatt genom ett samarbete med ett kinesiskt forskningsinstitut.

DIGITAL PRENUMERATION

Passa på!

Läs gratis till lucia.

Alla artiklar gratis fram till 13 december, sen för halva priset i ett helt år (endast 75 kr/mån). Därefter ord. pris 149 kr/mån. Ingen bindningstid. Säg upp enkelt online.

  • DN.Prio

    Dagligt nyhetsbrev med handplockad läsning

  • DN.se

    Obegränsad tillgång till alla artiklar på DN.se

  • e-DN

    Tidningen i digital version (Ingår första 30 dagarna)

Genom att klicka på "Godkänn köp" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Dagens Nyheter är en del av Bonnier News AB, som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter. Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter.