Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2021-05-07 22:13

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/debatt/c-och-l-ger-en-fornedrande-signal-om-sin-egen-oformaga/

DN DEBATT

DN Debatt. ”C och L ger en förnedrande ­signal om sin egen oförmåga”

Under nuvarande politiska förutsättningar ger Centerpartiet och Liberalerna upp tanken på att det inom ramen för vårt samhälles grundläggande värderingar ska finnas ett regeringsalternativ till Socialdemokraterna, skriver Gunnar Hökmark (M).
Under nuvarande politiska förutsättningar ger Centerpartiet och Liberalerna upp tanken på att det inom ramen för vårt samhälles grundläggande värderingar ska finnas ett regeringsalternativ till Socialdemokraterna, skriver Gunnar Hökmark (M). Foto: Lotta Härdelin

DN DEBATT 4/12. Det är lätt att förstå om väljarna blir lätt cyniska inför politiken om ­Liberalerna och Centerpartiet på fullt allvar menar att de hellre ser att Socialdemokraterna genomför Centerpartiets och Liberalernas politik än att de själva gör det, av rädslan för att denna politik får stöd av ett parti vars värderingar de i övrigt ogillar, skriver Gunnar Hökmark (M).

Detta är en låst artikel. Logga in som prenumerant för att fortsätta läsa. Logga in