Hoppa till innehållet Ge oss feedback gällande tillgänglighet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2022-10-04 03:15

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/debatt/c-vill-stalla-hogre-miljokrav-pa-europeisk-bilindustri/

DN DEBATT

DN Debatt. ”C vill ställa högre miljökrav på europeisk bilindustri”

För de länder som inte tar sitt ansvar och tar emot de som har skyddsskäl måste det finnas kännbara sanktioner, till exempel i form av nedsatta strukturbidrag, skriver Fredrick Federley.
Foto: Christine Olsson/TT

DN DEBATT 17/12. Centerpartiet går till Europaparlamentsval på att ställa högre miljökrav på den europeiska bilindustrin och på att skärpa EU:s system för handel med utsläppsrätter och därmed höja priset på klimat­utsläpp inom EU. Vi vill också att EU skrotar dagens stora subven­tioner till fossila bränslen, skriver Fredrick Federley (C).

DIGITAL PRENUMERATION

Passa på!

Läs DN gratis till 27 november!

Alla artiklar gratis fram till 27 november, sen för halva priset i ett helt år (endast 69 kr/mån). Efter kampanjperioden gäller ord. pris 149 kr/mån. Ingen bindningstid. Säg upp enkelt online. 

Genom att klicka på "Godkänn köp" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Dagens Nyheter är en del av Bonnier News AB, som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter. Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter.