Hoppa till innehållet Ge oss feedback gällande tillgänglighet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2023-09-27 23:57

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/debatt/coronakrisen-kraver-ett-starkare-eu-samarbete/

DN DEBATT

DN Debatt. ”Coronakrisen kräver ett starkare EU-samarbete”

Sverige är ett exportberoende land och 70 procent av den svenska exporten går till andra EU-länder. Därför är det viktigt för oss att också den italienska och spanska ekonomin är stark, skriver Stefan Löfven (S).
Foto: Eva Tedesjö

DN DEBATT 9/5.

Stefan Löfven (S): Det råder ingen tvekan om att solidariteten och koordineringen inom EU stundtals brast i början av coronakrisen.

Så ska inte EU-samarbetet fungera. Men efter de inledande problemen har EU-samarbetet visat sig stå starkt även i kristid. Låt oss nu säkerställa att det europeiska samarbetet står ännu stadigare i framtiden.

DIGITAL PRENUMERATION

Passa på!

Läs gratis till lucia.

Alla artiklar gratis fram till 13 december, sen för halva priset i ett helt år (endast 75 kr/mån). Därefter ord. pris 149 kr/mån. Ingen bindningstid. Säg upp enkelt online.

  • DN.Prio

    Dagligt nyhetsbrev med handplockad läsning

  • DN.se

    Obegränsad tillgång till alla artiklar på DN.se

  • e-DN

    Tidningen i digital version (Ingår första 30 dagarna)

Genom att klicka på "Godkänn köp" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Dagens Nyheter är en del av Bonnier News AB, som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter. Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter.