Hoppa till innehållet Ge oss feedback gällande tillgänglighet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2023-06-03 23:16

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/debatt/coronakrisen-kraver-fordjupat-alternativ-till-januariavtalet/

DN DEBATT

DN Debatt. ”Coronakrisen kräver fördjupat alternativ till januariavtalet”

Samarbetet mellan progressiva och liberala partier har visat att det klarar av att hantera en kris. Det är ett viktigt besked. För detta är inte den sista krisen, skriver Daniel Färm och Anne-Marie Lindgren.
Foto: Margareta Bloom Sandebäck, Jessica Gow/TT

DN DEBATT 10/9.

Daniel Färm och Anne-Marie Lindgren, Tankesmedjan Tiden: Den historiska 100-miljardersbudgeten är en stark grund för utvecklat samarbete.

Hanteringen av coronakrisen har stärkt regeringssamarbetet mellan de två liberala och de två progressiva partierna. De är ännu inte helt sammansvetsade. För det krävs ett mer genomgripande och sammanhållet program.

DIGITAL PRENUMERATION

Passa på!

Läs gratis hela sommaren.

Alla artiklar gratis fram till 31 augusti, sen för halva priset i ett helt år (endast 75 kr/mån). Därefter ord. pris 149 kr/mån. Ingen bindningstid. Säg upp enkelt online.

Genom att klicka på "Godkänn köp" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Dagens Nyheter är en del av Bonnier News AB, som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter. Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter.