Hoppa till innehållet Ge oss feedback gällande tillgänglighet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2023-10-01 03:28

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/debatt/daniel-suhonen-trampar-pa-i-konspirationstrasket/

DN DEBATT

DN Debatt. "Daniel Suhonen trampar på i konspirationsträsket"

Daniel Suhonens artikel på DN Debatt (2/10) är en magnifik uppvisning i hur rörigt och fel det kan bli när konspirationstrådarna ska knytas ihop till en sammanhängande väv. Å ena sidan tecknar han en dramatisk bild där det framställs som ett hot mot demokratin att ”13 av 44” av statsråden i Göran Perssons regeringar har tagit plats i bolagsstyrelser eller har startat egna företag. Å andra sidan beskriver han bl a mig som en f d politiker som köpts (lejts) av näringslivet för att bedriva aggressiv lobbyism i Socialdemokratin i frågan om företag i välfärdssektorn, skriver Widar Andersson, chefredaktör för Folkbladet Östgöten.

DIGITAL PRENUMERATION

Passa på!

Läs gratis till lucia.

Alla artiklar gratis fram till 13 december, sen för halva priset i ett helt år (endast 75 kr/mån). Därefter ord. pris 149 kr/mån. Ingen bindningstid. Säg upp enkelt online.

  • DN.Prio

    Dagligt nyhetsbrev med handplockad läsning

  • DN.se

    Obegränsad tillgång till alla artiklar på DN.se

  • e-DN

    Tidningen i digital version (Ingår första 30 dagarna)

Genom att klicka på "Godkänn köp" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Dagens Nyheter är en del av Bonnier News AB, som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter. Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter.