Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2021-05-16 13:06

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/debatt/darfor-att-det-viktigt-att-lara-sig-brostsim-forst/

DN DEBATT

DN Debatt. ”Därför är det viktigt att lära sig bröstsim först”

Att bli simkunnig är ingen quickfix och kunskapen är också en färskvara som måste underhållas och testas varje år, skriver Karin Brand och Mona Lisa Wernesten i Svenska livräddningssällskapet.
Att bli simkunnig är ingen quickfix och kunskapen är också en färskvara som måste underhållas och testas varje år, skriver Karin Brand och Mona Lisa Wernesten i Svenska livräddningssällskapet. Foto: Jeppe Gustafsson/TT

DN DEBATT 11/7. Vilket simsätt ska barn lära sig först: bröstsim eller crawl. Vi får ofta den frågan och vi förespråkar bröstsim och liksidigt ryggsim, som är de mest vilsamma simsätten och som ger möjlighet att ligga stilla och flyta. Bröst- och ryggsim räddar liv. Vi grundar vår uppfattning på mer än 120 års erfarenhet, skriver Karin Brand och Mona Lisa Wernesten i Svenska livräddningssällskapet.

Detta är en låst artikel. Logga in som prenumerant för att fortsätta läsa. Logga in