Hoppa till innehållet Ge oss feedback gällande tillgänglighet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2023-06-10 17:37

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/debatt/den-politiska-islamismen-hor-inte-hemma-i-sverige/

DN DEBATT

DN Debatt. ”Den politiska islamismen hör inte hemma i Sverige”

Terrordåden i Frankrike och Österrike påminner oss om hur viktigt det är att vi tillsammans med likasinnade bygger samarbeten som värnar de demokratiska värden vi delar med andra, skriver Ulf Kristersson (M).
Foto: Moderaterna

DN DEBATT 24/11.

Ulf Kristersson (M): Här finns inget utrymme för otydlighet: det öppna samhället måste försvaras. Vi tolererar inte intolerans.

Islamism är ett allvarligt hot mot vårt sätt att leva i Sverige och i övriga Europa. Moderaterna presenterar nu ett samlat åtgärdspaket mot politisk och våldsbejakande islam i Sverige.

DIGITAL PRENUMERATION

Passa på!

Läs gratis hela sommaren.

Alla artiklar gratis fram till 31 augusti, sen för halva priset i ett helt år (endast 75 kr/mån). Därefter ord. pris 149 kr/mån. Ingen bindningstid. Säg upp enkelt online.

Genom att klicka på "Godkänn köp" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Dagens Nyheter är en del av Bonnier News AB, som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter. Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter.