Hoppa till innehållet Ge oss feedback gällande tillgänglighet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2023-01-29 12:30

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/debatt/det-racker-inte-att-andra-turordningsreglerna-i-las/

DN DEBATT

DN Debatt. ”Det räcker inte att ändra turordningsreglerna i las”

Vi behöver en rättvis arbetslöshetsförsäkring som är obligatorisk också vad gäller inkomstbortfallsförsäkringen. Taket i arbetslöshetsförsäkringen kan under en kort inledande period vara högre än vad det är i dag, skriver Peter Jeppsson.
Foto: Ruud, Vidar, Vidar Ruud/TT

DN DEBATT 21/2. Den statliga utredning som nu ska tillsättas måste omfatta hela lagen om anställningsskydd. Därför föreslår vi nu en utvecklad modell för stärkt flexibilitet och trygghet i arbetslivet. Många politiker pekar på att parterna ska komma överens om en lösning. Men chanserna för att göra det ökar om det finns ett politiskt tryck, skriver Peter Jeppsson, Svenskt näringsliv.

DIGITAL PRENUMERATION

Missa inte

Läs gratis i 100 dagar!

Alla artiklar gratis i 100 dagar, sen för halva priset i ett helt år (endast 69 kr/mån). Därefter ord. pris 149 kr/mån. Ingen bindningstid. Säg upp enkelt online.

Genom att klicka på "Godkänn köp" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Dagens Nyheter är en del av Bonnier News AB, som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter. Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter.