Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2020-10-27 13:52

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/debatt/det-racker-inte-att-andra-turordningsreglerna-i-las/

DN Debatt

DN Debatt. ”Det räcker inte att ändra turordningsreglerna i las”

Vi behöver en rättvis arbetslöshetsförsäkring som är obligatorisk också vad gäller inkomstbortfallsförsäkringen. Taket i arbetslöshetsförsäkringen kan under en kort inledande period vara högre än vad det är i dag, skriver Peter Jeppsson.
Vi behöver en rättvis arbetslöshetsförsäkring som är obligatorisk också vad gäller inkomstbortfallsförsäkringen. Taket i arbetslöshetsförsäkringen kan under en kort inledande period vara högre än vad det är i dag, skriver Peter Jeppsson. Foto: Ruud, Vidar, Vidar Ruud/TT

DN DEBATT 21/2. Den statliga utredning som nu ska tillsättas måste omfatta hela lagen om anställningsskydd. Därför föreslår vi nu en utvecklad modell för stärkt flexibilitet och trygghet i arbetslivet. Många politiker pekar på att parterna ska komma överens om en lösning. Men chanserna för att göra det ökar om det finns ett politiskt tryck, skriver Peter Jeppsson, Svenskt näringsliv.

Detta är en låst artikel. Logga in som prenumerant för att fortsätta läsa. Logga in