Hoppa till innehållet Ge oss feedback gällande tillgänglighet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2022-09-27 04:17

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/debatt/efter-valet-ar-det-dags-for-de-allra-viktigaste-fragorna/

DN DEBATT

DN Debatt. ”Efter valet är det dags för de allra viktigaste frågorna”

Rökmolnen över delar av vårt land blir till en symbol för en oviss framtid och en påminnelse om att katastrofer kan inträffa, skriver Stefan Einhorn.
Foto: Maja Suslin/TT

DN DEBATT 10/9. Det finns två frågor vi alla bör ställa oss. De är de allra viktigaste och de lyder: Vilken värld vill vi lämna vidare till våra barn? Vilket är mitt ­ansvar för utvecklingen? Vid sidan av dem bleknar alla andra frågor, de tynar bort och blir till intet, för om inte tillräckligt många människor ­ställer sig dessa frågor har vi ingen framtid, skriver Stefan Einhorn.

DIGITAL PRENUMERATION

Passa på!

Läs DN gratis till 27 november!

Alla artiklar gratis fram till 27 november, sen för halva priset i ett helt år (endast 69 kr/mån). Efter kampanjperioden gäller ord. pris 149 kr/mån. Ingen bindningstid. Säg upp enkelt online. 

Genom att klicka på "Godkänn köp" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Dagens Nyheter är en del av Bonnier News AB, som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter. Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter.