Hoppa till innehållet Ge oss feedback gällande tillgänglighet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2022-09-24 19:40

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/debatt/ekonomin-skadas-om-vi-inte-anpassar-coronastrategin/

DN DEBATT

DN Debatt. ”Ekonomin skadas om vi inte anpassar coronastrategin”

Om stora delar av omvärlden har munskydd i kollektivtrafiken trots att evidensen är svag bör vi tillsvidare göra likadant för att visa att även vi tar smittbekämpning på allvar. Vi måste ändå snart hantera trängsel i kollektivtrafiken på något sätt, skriver Oskar Nordström Skans.
Foto: FrankHoermann/TT

DN DEBATT 21/5.

Nationalekonomen Oskar Nordström Skans: Vi bör vara pragmatiska och harmonisera vårt smittskydd med omvärldens för att inte isoleras.

Sverige uppfattas i nuläget ofta som ett land där virusbekämpningen inte tas på allvar. Bilden kan vara felaktig, men den riskerar att få ekonomiska konsekvenser om den inte ändras.

DIGITAL PRENUMERATION

Passa på!

Läs DN gratis till 27 november!

Alla artiklar gratis fram till 27 november, sen för halva priset i ett helt år (endast 69 kr/mån). Efter kampanjperioden gäller ord. pris 149 kr/mån. Ingen bindningstid. Säg upp enkelt online. 

Genom att klicka på "Godkänn köp" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Dagens Nyheter är en del av Bonnier News AB, som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter. Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter.