Hoppa till innehållet Ge oss feedback gällande tillgänglighet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2022-09-25 19:52

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/debatt/en-integrationskommission-ska-ta-fram-genomforbara-reformer/

DN DEBATT

DN Debatt. ”En integrationskommission ska ta fram genomförbara reformer”

Vi har löst stora problem förut. Om vi tar tag i situationen så finns det stora framtidsmöjligheter, skriver Ulf Kristersson.
Foto: Hampus Andersson

DN DEBATT 5/4. I regeringens och stödpartiernas 73-punktsprogram ägnas integrationskrisen endast ett förstrött intresse. Det är en häpnadsväckande felprioritering. Därför tar vi moderater nu ledningen i denna ödesfråga och tillsätter en integrationskommission med politiker och experter som på ett år ska ta fram praktiskt genomförbara reformer, skriver Ulf Kristersson (M).

DIGITAL PRENUMERATION

Passa på!

Läs DN gratis till 27 november!

Alla artiklar gratis fram till 27 november, sen för halva priset i ett helt år (endast 69 kr/mån). Efter kampanjperioden gäller ord. pris 149 kr/mån. Ingen bindningstid. Säg upp enkelt online. 

Genom att klicka på "Godkänn köp" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Dagens Nyheter är en del av Bonnier News AB, som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter. Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter.