Hoppa till innehållet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2022-08-20 07:26

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/debatt/eus-aterhamtning-gynnar-sverige-finland-och-danmark/

DN DEBATT

DN Debatt. ”EU:s återhämtning gynnar Sverige, Finland och Danmark”

Kostnaderna för EU-medlemskapet diskuteras ofta och det är bra. Men fördelarna glöms tyvärr lika ofta, skriver EU-kommissionärerna Ylva Johansson, Jutta Urpilainen och Margrethe Vestager.
Kostnaderna för EU-medlemskapet diskuteras ofta och det är bra. Men fördelarna glöms tyvärr lika ofta, skriver EU-kommissionärerna Ylva Johansson, Jutta Urpilainen och Margrethe Vestager. Foto: TT

DN DEBATT 13/6.

EU-kommissionärerna Ylva Johansson, Jutta Urpilainen och Margrethe Vestager: EU:s återhämtningspaket är bra för de nordiska medlemsländerna.

EU-kommissionens ordförande Ursula von der Leyen har presenterat ett kraftfullt återhämtningspaket på 750 miljarder euro. Att hela vår inre marknad återhämtar sig är i högsta grad i de nordiska medlemsstaternas intresse Det gynnar hela EU:s gemenskap.

DIGITAL PRENUMERATION

Passa på!

Läs DN gratis till 25 september!

Alla artiklar gratis fram till 25 september, sen för halva priset i ett helt år (endast 69 kr/mån). Efter kampanjperioden gäller ord. pris 149 kr/mån. Ingen bindningstid. Säg upp enkelt online. 

Genom att klicka på "Godkänn köp" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Dagens Nyheter är en del av Bonnier News AB, som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter. Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter.