Hoppa till innehållet Ge oss feedback gällande tillgänglighet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2023-03-27 06:06

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/debatt/eus-ledare-eniga-ska-samla-bevis-for-ryska-krigsbrott/

DN DEBATT

DN Debatt. ”EU:s ledare eniga – ska samla bevis för ryska krigsbrott”

Det är vår moraliska skyldighet att fortsätta med massivt stöd för ukrainsk seger, skriver statsminister Ulf Kristersson (M) och EU-minister Jessika Roswall (M).
Foto: Christine Olsson/TT

DN DEBATT 24/2.

Fruktansvärda bilder från Ukraina har etsat sig fast i vårt kollektiva europeiska minne. De ryska krigsförbrytarna måste ställas till svars. Efter månader av diskussioner har nu alla EU:s ledare ställt sig bakom beslutet att inrätta ett internationellt centrum i Haag för att utreda det ryska aggressionsbrottet, skriver statsminister Ulf Kristersson (M) och EU-minister Jessika Roswall (M).

DIGITAL PRENUMERATION

Passa på!

Läs gratis fram till midsommarafton.

Alla artiklar gratis fram till 23 juni, sen för halva priset i ett helt år (endast 69 kr/mån). Därefter ord. pris 149 kr/mån. Ingen bindningstid. Säg upp enkelt online.

Genom att klicka på "Godkänn köp" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Dagens Nyheter är en del av Bonnier News AB, som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter. Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter.