Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2021-05-16 18:24

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/debatt/farre-brott-om-kommuner-och-foretag-kan-samarbeta/

DN DEBATT

DN Debatt. ”Färre brott om kommuner och företag kan samarbeta”

De utmaningar vi står inför handlar om kriminella gäng i utsatta områden, dödsskjutningar, attacker mot blåljuspersonal, bil- och skolbränder samt en avsaknad av poliser i lokalsamhället, skriver Magnus Lindgren.
De utmaningar vi står inför handlar om kriminella gäng i utsatta områden, dödsskjutningar, attacker mot blåljuspersonal, bil- och skolbränder samt en avsaknad av poliser i lokalsamhället, skriver Magnus Lindgren. Foto: Stig-Åke Jönsson/TT

DN DEBATT 19/12. Kommunerna står inför stora utmaningar med att minska brottsligheten och öka tryggheten. Tillsammans med KTH, flera branschorganisationer och en rad fastighetsägare lanserar vi därför ett Nationellt kunskapscentrum för platssamverkan i syfte att skapa attraktiva, säkra och trygga offentliga miljöer, skriver Magnus Lindgren, stiftelsen Tryggare Sverige.

Detta är en låst artikel. Logga in som prenumerant för att fortsätta läsa. Logga in