Hoppa till innehållet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2022-07-04 14:31

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/debatt/farre-brott-om-kommuner-och-foretag-kan-samarbeta/

DN DEBATT

DN Debatt. ”Färre brott om kommuner och företag kan samarbeta”

De utmaningar vi står inför handlar om kriminella gäng i utsatta områden, dödsskjutningar, attacker mot blåljuspersonal, bil- och skolbränder samt en avsaknad av poliser i lokalsamhället, skriver Magnus Lindgren.
De utmaningar vi står inför handlar om kriminella gäng i utsatta områden, dödsskjutningar, attacker mot blåljuspersonal, bil- och skolbränder samt en avsaknad av poliser i lokalsamhället, skriver Magnus Lindgren. Foto: Stig-Åke Jönsson/TT

DN DEBATT 19/12. Kommunerna står inför stora utmaningar med att minska brottsligheten och öka tryggheten. Tillsammans med KTH, flera branschorganisationer och en rad fastighetsägare lanserar vi därför ett Nationellt kunskapscentrum för platssamverkan i syfte att skapa attraktiva, säkra och trygga offentliga miljöer, skriver Magnus Lindgren, stiftelsen Tryggare Sverige.

DIGITAL PRENUMERATION

Passa på!

Läs DN gratis fram till valet!

Alla artiklar gratis fram till 11 september, sen för halva priset i ett helt år (endast 69 kr/mån). Efter kampanjperioden gäller ord. pris 149 kr/mån. Ingen bindningstid. Säg upp enkelt online. 

Genom att klicka på "Godkänn köp" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Dagens Nyheter är en del av Bonnier News AB, som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter. Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter.