Hoppa till innehållet Ge oss feedback gällande tillgänglighet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2023-03-21 00:19

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/debatt/fler-av-vara-medarbetare-misstanks-for-assistansfusk/

DN DEBATT

DN Debatt. ”Fler av våra medarbetare misstänks för assistansfusk”

Vi har den senaste tiden upptäckt att det finns företag som inte drar sig för att använda sig av en mycket aggressiv marknadsföring med kriminella inslag för att rekrytera nya kunder, skriver Ann-Marie Begler.
Foto: Claus Gertsen

Internutredningar pågår. Vi misstänker att fler personer på Försäkringskassan har varit inblandade i fusk med assistansersättningen. Vi kartlägger nu intensivt omfattningen och polisanmäler det vi upptäcker. Vi kommer göra det som behövs för att stoppa fusk och kriminalitet, skriver generaldirektör Ann-Marie Begler.

DIGITAL PRENUMERATION

Passa på!

Läs gratis fram till nationaldagen.

Alla artiklar gratis fram till 6 juni, sen för halva priset i ett helt år (endast 69 kr/mån). Därefter ord. pris 149 kr/mån. Ingen bindningstid. Säg upp enkelt online.

Genom att klicka på "Godkänn köp" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Dagens Nyheter är en del av Bonnier News AB, som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter. Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter.