Hoppa till innehållet Ge oss feedback gällande tillgänglighet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2023-06-06 15:21

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/debatt/for-att-losa-klimatkrisen-maste-individen-ta-ansvar/

DN DEBATT

DN Debatt. ”För att lösa klimatkrisen måste individen ta ansvar”

Varje del av vårt samhälle, och varje individ, behöver minska sin klimatpåverkan med 15 procent om året, skriver representanter för nätverket Fifteen for future. Nätverket består av privatpersoner som vill stödja och komplettera Greta Thunbergs ungdomsrörelse för klimatet.
Foto: Janerik Henriksson/TT

DN DEBATT 16/7. Klimatkrisen går inte att lösa om inte vi alla kliver fram och axlar uppdraget. Att fortsätta peka på att ”politiken och globala företag” måste agera leder till ansvarsförskjutning och rundgång i diskussionerna. Vi erbjuder fem praktiska råd till såväl makthavare som privatpersoner som snabbt vill göra skillnad, skriver nätverket Fifteen for future.

DIGITAL PRENUMERATION

Passa på!

Läs gratis hela sommaren.

Alla artiklar gratis fram till 31 augusti, sen för halva priset i ett helt år (endast 75 kr/mån). Därefter ord. pris 149 kr/mån. Ingen bindningstid. Säg upp enkelt online.

Genom att klicka på "Godkänn köp" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Dagens Nyheter är en del av Bonnier News AB, som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter. Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter.