Hoppa till innehållet Ge oss feedback gällande tillgänglighet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2023-02-03 05:14

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/debatt/frankrike-och-sverige-ska-utoka-forsvarssamarbetet/

DN DEBATT

DN Debatt. ”Frankrike och Sverige ska utöka försvarssamarbetet”

När försvarsministrarna i det europeiska försvarsinitiativet European intervention initiative (EI2) i dag, fredag, möts i Stockholm kommer vi att diskutera hur likasinnade länder i Europa kan arbeta bättre tillsammans, skriver Florence Parly och Peter Hultqvist.
Foto: Ludovic Marin/TT, Henrik Montgomery/TT

DN DEBATT 24/9.

Försvarsministrarna Florence Parly och Peter Hultqvist: I dag, fredag, signerar vi en avsiktsförklaring om fördjupat försvarssamarbete.

Vårt mål är bland annat att arbeta mer effektivt tillsammans men också att bygga en bättre förmåga för att kunna genomföra insatser tillsammans när det är nödvändigt.

DIGITAL PRENUMERATION

Passa på!

Läs gratis fram till valborg!

Alla artiklar gratis till 30 april, sen för halva priset i ett helt år (endast 69 kr/mån). Därefter ord. pris 149 kr/mån. Ingen bindningstid. Säg upp enkelt online.

Genom att klicka på "Godkänn köp" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Dagens Nyheter är en del av Bonnier News AB, som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter. Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter.