Hoppa till innehållet Ge oss feedback gällande tillgänglighet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2022-11-28 18:39

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/debatt/frihetsperspektiv-battre-an-vansterpopulism-for-s-framtid/

DN DEBATT

DN Debatt. ”Frihetsperspektiv bättre än vänsterpopulism för S framtid”

Den viktigaste frihetskatalysator som ett samhälle kan erbjuda är kunskap, bildning och kompetens, skriver Daniel Färm. Bilden från första maj-demonstrationen i Stockholm förra året.
Foto: Johan Jeppsson/TT

DN DEBATT 19/3. Den vänsterradikala populismen är problematisk. En ohållbar ekonomisk politik och ett antipragmatiskt förhållningssätt skulle skapa sämre förutsättningar för jämlikhet och frihet, och på sikt drabba de sämst ställda i samhället. Förnyelsen bör i stället handla om en ambitiös jämlikhetssträvan, hållbarhet och ett tydligt frihetsperspektiv, skriver Daniel Färm (S).

DIGITAL PRENUMERATION

Missa inte!

Läs DN gratis fram till mars 2023.

Alla artiklar gratis fram till 28 februari 2023, sen för halva priset i ett helt år (endast 69 kr/mån). Efter kampanjperioden gäller ord. pris 149 kr/mån. Ingen bindningstid. Säg upp enkelt online.

Genom att klicka på "Godkänn köp" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Dagens Nyheter är en del av Bonnier News AB, som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter. Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter.