Hoppa till innehållet Ge oss feedback gällande tillgänglighet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2022-12-01 07:36

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/debatt/frys-stodet-till-fns-organisation-for-hjalp-till-palestinaflyktingar/

DN DEBATT

DN Debatt. ”Frys stödet till FN:s organisation för hjälp till Palestinaflyktingar”

Uppgifterna i granskningsrapporten om UNRWA bedöms som så graverande att viktiga biståndsländer som Nederländerna och Schweiz har beslutat frysa sitt ekonomiska stöd till UNRWA, skriver Lars Adaktusson (KD).
Foto: Said Khatib/TT

DN DEBATT 8/8. I en internationellt uppmärksammad granskningsrapport riktas allvarliga anklagelser mot FN:s hjälporganisation för palestinska flyktingar, UNRWA. Utan klara förändringar av de strukturer som legitimerar antisemitism och terrorstöd måste Sverige snarast möjligt frysa biståndet till organisationen, skriver Lars Adaktusson (KD).

DIGITAL PRENUMERATION

Missa inte!

Läs DN gratis fram till mars 2023.

Alla artiklar gratis fram till 28 februari 2023, sen för halva priset i ett helt år (endast 69 kr/mån). Efter kampanjperioden gäller ord. pris 149 kr/mån. Ingen bindningstid. Säg upp enkelt online.

Genom att klicka på "Godkänn köp" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Dagens Nyheter är en del av Bonnier News AB, som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter. Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter.