Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2021-06-25 12:56

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/debatt/frys-stodet-till-fns-organisation-for-hjalp-till-palestinaflyktingar/

DN DEBATT

DN Debatt. ”Frys stödet till FN:s organisation för hjälp till Palestinaflyktingar”

Uppgifterna i granskningsrapporten om UNRWA bedöms som så graverande att viktiga biståndsländer som Nederländerna och Schweiz har beslutat frysa sitt ekonomiska stöd till UNRWA, skriver Lars Adaktusson (KD).
Uppgifterna i granskningsrapporten om UNRWA bedöms som så graverande att viktiga biståndsländer som Nederländerna och Schweiz har beslutat frysa sitt ekonomiska stöd till UNRWA, skriver Lars Adaktusson (KD). Foto: Said Khatib/TT

DN DEBATT 8/8. I en internationellt uppmärksammad granskningsrapport riktas allvarliga anklagelser mot FN:s hjälporganisation för palestinska flyktingar, UNRWA. Utan klara förändringar av de strukturer som legitimerar antisemitism och terrorstöd måste Sverige snarast möjligt frysa biståndet till organisationen, skriver Lars Adaktusson (KD).

Detta är en låst artikel. Logga in som prenumerant för att fortsätta läsa. Logga in