Hoppa till innehållet Ge oss feedback gällande tillgänglighet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2023-03-25 14:57

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/debatt/ge-de-obehoriga-lararna-stod-skolan-klarar-sig-inte-utan-dem/

DN DEBATT

DN Debatt. ”Ge de obehöriga lärarna stöd – skolan klarar sig inte utan dem”

Det är viktigt att de läromedel som används speglar läroplanen och är av hög kvalitet. Särskilt viktigt blir det när allt fler elever undervisas av obehöriga lärare, skriver Annie Lööf och Fredrik Christensson.
Foto: Fredrik Sandberg/TT

DN DEBATT 2/9. Centerpartiet presenterar i dag ett nytt utbildningspolitiskt program. En av de reformer vi föreslår är att obehöriga lärare ska få bättre stöd för att göra undervisningen mer likvärdig. Vi kan inte bortse ifrån att obehöriga lärare i dag och lång tid framöver kommer att undervisa hundratusentals elever i svensk skola, skriver Annie Lööf (C) och Fredrik Christensson (C).

DIGITAL PRENUMERATION

Passa på!

Läs gratis fram till midsommarafton.

Alla artiklar gratis fram till 23 juni, sen för halva priset i ett helt år (endast 69 kr/mån). Därefter ord. pris 149 kr/mån. Ingen bindningstid. Säg upp enkelt online.

Genom att klicka på "Godkänn köp" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Dagens Nyheter är en del av Bonnier News AB, som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter. Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter.