Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2020-10-25 02:15

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/debatt/ge-de-obehoriga-lararna-stod-skolan-klarar-sig-inte-utan-dem/

DN Debatt

DN Debatt. ”Ge de obehöriga lärarna stöd – skolan klarar sig inte utan dem”

Det är viktigt att de läromedel som används speglar läroplanen och är av hög kvalitet. Särskilt viktigt blir det när allt fler elever undervisas av obehöriga lärare, skriver Annie Lööf och Fredrik Christensson.
Det är viktigt att de läromedel som används speglar läroplanen och är av hög kvalitet. Särskilt viktigt blir det när allt fler elever undervisas av obehöriga lärare, skriver Annie Lööf och Fredrik Christensson. Foto: Fredrik Sandberg/TT

DN DEBATT 2/9. Centerpartiet presenterar i dag ett nytt utbildningspolitiskt program. En av de reformer vi föreslår är att obehöriga lärare ska få bättre stöd för att göra undervisningen mer likvärdig. Vi kan inte bortse ifrån att obehöriga lärare i dag och lång tid framöver kommer att undervisa hundratusentals elever i svensk skola, skriver Annie Lööf (C) och Fredrik Christensson (C).

Detta är en låst artikel. Logga in som prenumerant för att fortsätta läsa. Logga in