Hoppa till innehållet Ge oss feedback gällande tillgänglighet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2023-10-02 07:47

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/debatt/har-ar-ny-klimatpolitik-fran-sveriges-grona-hoger/

DN DEBATT

DN Debatt. ”Här är ny klimatpolitik från Sveriges gröna höger”

Vi har inspirerats av Europas ambitiösa ”gröna höger” – tyska CDU/CSU och brittiska Tories. De ser värdet av grön tillväxt och att staten och kapitalet behöver förstå varandra och hjälpas åt, skriver Ulf Kristersson (M), med flera.
Foto: Henrik Montgomery/TT

DN DEBATT 13/9.

Ulf Kristersson (M) med flera: Vi presenterar i dag vår nya klimatpolitik som kommer att läggas fram på Moderaternas stämma i höst.

Sverige har en unik möjlighet att ta ledningen i den globala klimat­omställningen. Men det kräver att politiken tar vara på kraften i den tekniska utvecklingen och i landets näringsliv.

DIGITAL PRENUMERATION

Läs för endast 25 kr/mån.

Du får alla artiklar för endast 25 kr/mån i ett helt år, därefter ordinarie pris 149 kr/mån. Du får e-DN de första 30 dagarna. Ingen bindningstid. Säg upp enkelt online.

  • DN.Prio

    Dagligt nyhetsbrev med handplockad läsning

  • DN.se

    Obegränsad tillgång till alla artiklar på DN.se

  • e-DN

    Tidningen i digital version (Ingår första 30 dagarna)

Genom att klicka på "Godkänn köp" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Dagens Nyheter är en del av Bonnier News AB, som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter. Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter.