Hoppa till innehållet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2022-08-19 14:06

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/debatt/har-ar-ny-klimatpolitik-fran-sveriges-grona-hoger/

DN DEBATT

DN Debatt. ”Här är ny klimatpolitik från Sveriges gröna höger”

Vi har inspirerats av Europas ambitiösa ”gröna höger” – tyska CDU/CSU och brittiska Tories. De ser värdet av grön tillväxt och att staten och kapitalet behöver förstå varandra och hjälpas åt, skriver Ulf Kristersson (M), med flera.
Vi har inspirerats av Europas ambitiösa ”gröna höger” – tyska CDU/CSU och brittiska Tories. De ser värdet av grön tillväxt och att staten och kapitalet behöver förstå varandra och hjälpas åt, skriver Ulf Kristersson (M), med flera. Foto: Henrik Montgomery/TT

DN DEBATT 13/9.

Ulf Kristersson (M) med flera: Vi presenterar i dag vår nya klimatpolitik som kommer att läggas fram på Moderaternas stämma i höst.

Sverige har en unik möjlighet att ta ledningen i den globala klimat­omställningen. Men det kräver att politiken tar vara på kraften i den tekniska utvecklingen och i landets näringsliv.

DIGITAL PRENUMERATION

Passa på!

Läs DN gratis till 25 september!

Alla artiklar gratis fram till 25 september, sen för halva priset i ett helt år (endast 69 kr/mån). Efter kampanjperioden gäller ord. pris 149 kr/mån. Ingen bindningstid. Säg upp enkelt online. 

Genom att klicka på "Godkänn köp" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Dagens Nyheter är en del av Bonnier News AB, som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter. Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter.