Hoppa till innehållet Ge oss feedback gällande tillgänglighet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2022-09-24 18:44

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/debatt/har-ar-vansterpartiets-krav-for-att-acceptera-hostbudgeten/

DN DEBATT

DN Debatt. ”Här är Vänsterpartiets krav för att acceptera höstbudgeten”

Vi inser att förhandla via medier är en märklig och dålig ordning. Vi hade gärna sett normala förhandlingar mellan de partier som släppt fram statsministern, skriver Nooshi Dadgostar (V) och Ulla Andersson (V).
Foto: Thomas Karlsson, Pontus Lundahl/TT

DN DEBATT 13/8.

Nooshi Dadgostar (V) och Ulla Andersson (V): Då regeringen förbjudits av C att förhandla med oss redovisar vi våra krav här.

Vi ställer fyra krav: skattesänkningar ska motsvaras av skattehöjningar, välfärdsskulden ska börja betalas av, jämlikheten ska öka och investeringar ska göras i jobb och industri. Och vi vill ha två reformer - det handlar om a-kassan och sjukförsäkringen.

DIGITAL PRENUMERATION

Passa på!

Läs DN gratis till 27 november!

Alla artiklar gratis fram till 27 november, sen för halva priset i ett helt år (endast 69 kr/mån). Efter kampanjperioden gäller ord. pris 149 kr/mån. Ingen bindningstid. Säg upp enkelt online. 

Genom att klicka på "Godkänn köp" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Dagens Nyheter är en del av Bonnier News AB, som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter. Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter.