Hoppa till innehållet Ge oss feedback gällande tillgänglighet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2023-09-27 19:58

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/debatt/hemarbete-far-inte-leda-till-okad-psykisk-ohalsa/

DN DEBATT

DN Debatt. ”Hemarbete får inte leda till ökad psykisk ohälsa”

Hemarbetet riskerar att leda till ökad ensamhet och i värsta fall social isolering, eftersom arbetsplatsen för många är den viktigaste platsen för sociala relationer, skriver artikelförfattarna.
Foto: Stina Stjernkvist/TT

DN DEBATT 27/9.
Företrädare för två intresseorganisationer: Det senaste halvåret har det onormala blivit normalt i arbetslivet. För vissa ger hemarbete förutsättningar till en flexiblare tillvaro. Men det skapar utmaningar för många med psykisk ohälsa eller funktionsnedsättningar. Om hemarbetet är här för att stanna krävs det nytänkande för att alla ska inkluderas.

DIGITAL PRENUMERATION

Passa på!

Läs gratis till lucia.

Alla artiklar gratis fram till 13 december, sen för halva priset i ett helt år (endast 75 kr/mån). Därefter ord. pris 149 kr/mån. Ingen bindningstid. Säg upp enkelt online.

  • DN.Prio

    Dagligt nyhetsbrev med handplockad läsning

  • DN.se

    Obegränsad tillgång till alla artiklar på DN.se

  • e-DN

    Tidningen i digital version (Ingår första 30 dagarna)

Genom att klicka på "Godkänn köp" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Dagens Nyheter är en del av Bonnier News AB, som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter. Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter.