Hoppa till innehållet Ge oss feedback gällande tillgänglighet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2023-03-24 05:00

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/debatt/inflytande-for-sd-aventyrar-viktiga-varden-for-naringslivet/

DN DEBATT

DN Debatt. ”Inflytande för SD äventyrar viktiga värden för näringslivet”

Sverige står nu inför valet att i en kortsiktig politisk pragmatisms namn öppna för samarbete med och inflytande för Sverigedemokraterna, eller att fortsatt långsiktigt värna om de liberala värden som är grundläggande för vårt samhälle och näringsliv, skriver artikelförfattarna.
Foto: Fredrik Sandberg/TT

DN DEBATT 26/9. Det är angeläget att vi i Sverige inte kompromissar med de värden vårt öppna samhälle bygger på – värden som utgör grundvalen för det svenska näringslivets framgångar. Vi bör inte i en kortsiktig politisk pragmatisms namn öppna för samarbete med och inflytande för Sverigedemokraterna, skriver 41 företagare och aktiva på ledande positioner i svenskt näringsliv.

DIGITAL PRENUMERATION

Passa på!

Läs gratis fram till midsommarafton.

Alla artiklar gratis fram till 23 juni, sen för halva priset i ett helt år (endast 69 kr/mån). Därefter ord. pris 149 kr/mån. Ingen bindningstid. Säg upp enkelt online.

Genom att klicka på "Godkänn köp" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Dagens Nyheter är en del av Bonnier News AB, som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter. Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter.