Hoppa till innehållet Ge oss feedback gällande tillgänglighet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2022-09-26 08:11

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/debatt/jag-vill-att-l-haller-fast-vid-januarioverenskommelsen/

DN DEBATT

DN Debatt. ”Jag vill att L håller fast vid januariöverenskommelsen”

Svenskheten ska vara inkluderande men det kräver tydlighet om liberala och demokratiska värderingar. Vi ska aldrig acceptera intolerans eller extremism i någon form, skriver Erik Ullenhag.
Foto: Janerik Henriksson/TT

DN DEBATT 28/5. Jag kandiderar till partiledare för Liberalerna och presenterar här de områden där vi tillsammans i partiet behöver utveckla politik och prioritera i politiska förhandlingar framöver. Min övertygelse är också att avtalet med S, MP och C ska hållas. Inte bara för principens skull utan också för att det innehåller bra liberala reformer, skriver Erik Ullenhag (L).

DIGITAL PRENUMERATION

Passa på!

Läs DN gratis till 27 november!

Alla artiklar gratis fram till 27 november, sen för halva priset i ett helt år (endast 69 kr/mån). Efter kampanjperioden gäller ord. pris 149 kr/mån. Ingen bindningstid. Säg upp enkelt online. 

Genom att klicka på "Godkänn köp" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Dagens Nyheter är en del av Bonnier News AB, som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter. Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter.