Hoppa till innehållet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2022-06-25 00:52

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/debatt/jag-vill-ta-over-kd-har-ar-mitt-politiska-program/

DN DEBATT

DN Debatt. ”Jag vill ta över KD – här är mitt politiska program”

I vårt land, i vår tid, krävs ett politiskt ledarskap som inte väjer för de stora ­utmaningarna, skriver Jakob Forssmed.
I vårt land, i vår tid, krävs ett politiskt ledarskap som inte väjer för de stora ­utmaningarna, skriver Jakob Forssmed. Foto: Nicklas Thegerström

Sverige befinner sig i en värderingskris och ­Kristdemokraterna måste utveckla sin politik för ett bättre samhälle. Med riktade ­skattesänkningar, stärkt valfrihet i vården och en trygghetspolitik med familjen i centrum vill jag leda KD i rätt riktning, skriver Jakob Forssmed (KD).

DIGITAL PRENUMERATION

Passa på!

Läs DN gratis hela sommaren!

Alla artiklar gratis fram till 31 augusti, sen för halva priset i ett helt år (endast 69 kr/mån). Efter kampanjperioden gäller ord. pris 149 kr/mån. Ingen bindningstid. Säg upp enkelt online. 

Genom att klicka på "Godkänn köp" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Dagens Nyheter är en del av Bonnier News AB, som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter. Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter.