Hoppa till innehållet Ge oss feedback gällande tillgänglighet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2022-12-05 08:21

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/debatt/januariavtalet-minskar-inte-vaxande-klyftor-i-samhallet/

DN DEBATT

DN Debatt. ”Januariavtalet minskar inte växande klyftor i samhället”

Avskaffad värnskatt bidrar inte till att klyftorna minskar i det svenska samhället. Skattereformen som utlovats i januariöverenskommelsen måste därför ta ett helhetsgrepp om skatterna, skriver Pehr G Gyllenhammar och Göran Johnsson
Foto: Anders Wiklund/TT och Frankie Fouganthin

DN DEBATT 3/3. Skall vi bygga starka och växande företag i Sverige så är den snabbt växande klyftan mellan den vanlige löntagaren och den verkställande direktören ett stort problem. Vi bygger företag tillsammans. Vi bygger också nationen Sverige tillsammans. Dessa gemensamma uppgifter saboteras när klyftorna ökar, skriver Pehr G Gyllenhammar och Göran Johnsson.

DIGITAL PRENUMERATION

Missa inte!

Läs DN gratis fram till mars 2023.

Alla artiklar gratis fram till 28 februari 2023, sen för halva priset i ett helt år (endast 69 kr/mån). Efter kampanjperioden gäller ord. pris 149 kr/mån. Ingen bindningstid. Säg upp enkelt online.

Genom att klicka på "Godkänn köp" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Dagens Nyheter är en del av Bonnier News AB, som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter. Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter.