Hoppa till innehållet Ge oss feedback gällande tillgänglighet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2023-09-29 05:12

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/debatt/klimat-och-ekonomi-vinnare-nar-c-ar-med-och-styr-landet/

DN DEBATT

DN Debatt. ”Klimat och ekonomi vinnare när C är med och styr landet”

En skattereform ska inte innebära ett höjt skattetryck. Lägre skatter på jobb och företag kommer vi att fortsätta driva, både i kommande budgetar och som en del av skattereformen, skriver Anders W Jonsson (C).
Foto: Fredrik Wennerlund / Centerpartiet

DN DEBATT 10/1. På lördag fyller januariavtalet ett år. Sansade krafter i mitten har nu det avgörande inflytandet. Men Centerpartiet ser gärna också bredare överenskommelser om bland annat migrationspolitiken, långsiktig energiförsörjning, försvar, insatser mot brottslighet och gängkriminalitet och nya stambanor, skriver Anders W Jonsson (C).

DIGITAL PRENUMERATION

Passa på!

Läs gratis till lucia.

Alla artiklar gratis fram till 13 december, sen för halva priset i ett helt år (endast 75 kr/mån). Därefter ord. pris 149 kr/mån. Ingen bindningstid. Säg upp enkelt online.

  • DN.Prio

    Dagligt nyhetsbrev med handplockad läsning

  • DN.se

    Obegränsad tillgång till alla artiklar på DN.se

  • e-DN

    Tidningen i digital version (Ingår första 30 dagarna)

Genom att klicka på "Godkänn köp" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Dagens Nyheter är en del av Bonnier News AB, som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter. Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter.