Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2021-04-15 16:27

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/debatt/klimat-och-ekonomi-vinnare-nar-c-ar-med-och-styr-landet/

DN Debatt

DN Debatt. ”Klimat och ekonomi vinnare när C är med och styr landet”

En skattereform ska inte innebära ett höjt skattetryck. Lägre skatter på jobb och företag kommer vi att fortsätta driva, både i kommande budgetar och som en del av skattereformen, skriver Anders W Jonsson (C).
En skattereform ska inte innebära ett höjt skattetryck. Lägre skatter på jobb och företag kommer vi att fortsätta driva, både i kommande budgetar och som en del av skattereformen, skriver Anders W Jonsson (C). Foto: Fredrik Wennerlund / Centerpartiet

DN DEBATT 10/1. På lördag fyller januariavtalet ett år. Sansade krafter i mitten har nu det avgörande inflytandet. Men Centerpartiet ser gärna också bredare överenskommelser om bland annat migrationspolitiken, långsiktig energiförsörjning, försvar, insatser mot brottslighet och gängkriminalitet och nya stambanor, skriver Anders W Jonsson (C).

Detta är en låst artikel. Logga in som prenumerant för att fortsätta läsa. Logga in