Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2021-01-18 06:33

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/debatt/kvacksalveri-styr-skolan-inte-hjarnforskning/

DN Debatt

DN Debatt. ”Kvacksalveri styr skolan – inte hjärnforskning”

Sverige är i dag ett land med sprickor, i vilket svenskfödda i välmående områden får det allt bättre samtidigt som en ny invandrad underklass riskerar att permanent bli kvar där, skriver Benjamin Dousa.
Sverige är i dag ett land med sprickor, i vilket svenskfödda i välmående områden får det allt bättre samtidigt som en ny invandrad underklass riskerar att permanent bli kvar där, skriver Benjamin Dousa. Foto: Magnus Sandberg/TT

DN DEBATT 18/8. För att barn som föds i hem med sämre förutsättningar ska få samma möjligheter i livet som de med bättre förutsättningar behövs reformer. Vi föreslår bland annat att att läroplanen revideras med större fokus på kunskapsförmedling, att Barn- och elevombudet läggs ned och att nationella strategin för skolans digitalisering slopas, skriver Benjamin Dousa, MUF.

Detta är en låst artikel. Logga in som prenumerant för att fortsätta läsa. Logga in