Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2020-12-01 17:14

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/debatt/lat-inte-licensfinansierade-p3-konkurrera-ut-privatradion/

DN Debatt

DN Debatt. ”Låt inte licensfinansierade P3 konkurrera ut privatradion”

Samtidigt verkar de mindre skivbolagen med smalare repertoar ha mycket svårt att få exponering då endast 4 av de 100 mest spelade titlarna i P3 under 2017 kom från så kallade independentbolag, skriver Christer Modig.
Samtidigt verkar de mindre skivbolagen med smalare repertoar ha mycket svårt att få exponering då endast 4 av de 100 mest spelade titlarna i P3 under 2017 kom från så kallade independentbolag, skriver Christer Modig. Foto: Peter Hoelstad

DN DEBATT 9/4. I augusti får Sverige nationell kommersiell radio. Men det riskerar att bli ett politiskt misslyckande. Sveriges Radios P3 gör nu allt för att konkurrera sönder de privata kanalerna. Ska det finnas någon mening med offentligt finansierad musikradio så måste våra folkvalda ställa krav på musik­innehållet i Sveriges Radio, skriver Christer Modig, MTG Sverige.

Detta är en låst artikel. Logga in som prenumerant för att fortsätta läsa. Logga in